Service

        Administram servere, configuram servere, furnizare de solutii la cheie,
audit IT si consultanta de specialitate, practic o afacere la cheie, dumneavoastra ramanandu-va doar sa obtinet si utilizati la maxim avantajele solutiilor
implementate de noi.Garantam promptitudine si seriozitate.
Siguranta datelor dvs este primordiala si foarte imprtatnta.
  

        Asiguram service de tehnica de calcul si telecomunicatii atat

pentru companii  cu retele de mici dimensiuni (2-10 calculatoare)
cat si pentru companii cu retele mari 10 -100&UP calculatoare,
servere, routere, indiferent de sistemul de operare folosit.

     > > > Windows Linux UNIX OS MAC
< < <
 

Servere backup si soluti de transmitere date over vpn.
Arhivare date zilnice, lunare, trimestriale, si anuale.
Service birotica ptr imprimante copiatore faxuri si scannere.


Interconectarii de locatii in tara si strainatate, precum si soluti
mobile securaizate de acces la serverele si solutiile soft al companiei.

Serviciile de externalizare IT sunt destinate companiilor care vor externalizeze departamentul IT din cadrul companiei in scopul eficientizarii costurilor in raport cu serviciile .

Consultanta IT, audit IT si securizare IT Experienta si competenta personalului ITLand converg in sprijinul dvs. Veti beneficia de solutii complet adaptate cerintelor si disponibilitatilor dvs. curente, dar mai ales planificarilor si obiectivelor activitatii dvs. pe termen mediu si lung.

Departamentul Service IT al X-Systems reprezinta interfata client - companie, propunand solutii profesioniste si asigurand satisfacerea oricarei cerinte din domeniul IT & C a dvs.In acest sens, vom concepe impreuna specificatiile configuratiilor calculatoarelor necesare, proiectarea arhitecturilor optime ale retelelor IT, designul si modulele aplicatiilor web sau soft dorite, solutia adecvata de mentenanta IT si service IT, sistemul recomandabil pentru securitatea datelor importante - intr-un cuvant intreaga atitudine a sistemului dvs. IT.

Suntem permanent alaturi de clientii sai prin sistemul de asistenta tehnica si suport IT HELP-DESK online, remote si telefonic, oferindu-le astfel cu operativitate solutia optima la problemele tehnice aparute in functionarea calculatoarelor, a perifericelor, a retelei, a serverelor, a serviciului de furnizare internet, a aplicatiilor etc. Asiguram de asemenea serviciile de implementare a aplicatiilor soft in locatiile clientilor si training specializat utilizatorilor acestora.

Serverele sunt cele mai importante componente din cadrul unei retele, serviciile noastre va garanteaza o functionare optima a serverelor si o gestionare corecta a resurselor .

Comments