Microsoft


    
Diversitatea de solutii de business ce se pot construi pe platforma Microsoft este foarte mare.
Acesta este motivul pentru care o firma ca a noastra ofera solutii complete si personalizabile pentru necesitatiile si exigentele companiei dumneavastra..

In general specializat pe directii ca:
    o implementarii de solutii ERP - CRM
    o instalari de retele, o dezvoltare de aplicatii, o integrari de sisteme, o proiectare de arhitecturi, o dezvoltare web, o pregatire tehnica o consultanta oferirea unui anumit tip de solutie pentru o piata verticala sau orizontala.

    Suport tehnic de calitate sau de diverse solutii specializate. au ca impact asupra societatii dvs. posibilitatea exploatari corespunzatore a platformelor bazate pe Microsoft reduce costurilor si sporirea productivitatii.

    Acordăm suport tehnic pentru produsele desktop Microsoft (Windows şi Office) .
    WinXp >>> Windows7 >>>Office2003-2010.

    Pentru produsele server Windows 2003 si 2008 se acordă, de asemenea, asistenţă pentru cei care au contract de servizare.

    Suport tehnic si pentru sesiunile de Terminal Services, VNC, RDC, XDMCP, SSH.
    Pe orice calculator este necesara instalarea unui sistem de operare. Instalarea windows-ului este cel mai intalnit proces pe care il efectueaza un tehnician IT


    Serverele sunt cele mai importante componente din cadrul unei retele, serviciile noastre va garanteaza o functionare optima a serverelor si o gestionare corecta a resurselor .

Comments