Home RO

    Compania a fost infiinta in 1999 avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii , solutii, si consultanta in domeniul IT si comunicatii, pentru companiile care doresc un serviciu externalizat de IT&C.

   
Serviciile IT oferite sunt garantate si cu un standarde securitate foarte ridicate. Suntem capabili sa gestionam orice aspect al domeniului IT&C, infrastructura de retea, achizitii hardware, consultanta, asistenta tehnica, web design, centrale telefonice, aplicatii pe diferite platforme,  personalizate, furnizare de servicii internet si voce.

   
Servicii disponibile : consultanta IT&C, configurare  hardware nou/upgrade, realizarea/upgradarea unei retele de calculatoare si securizarea acesteia.

   
Acces la Internet prin intermediul unui serve dedicat-router-firewall, promovare/publicitate pe  
Internet.

    Implementarea de sisteme ERP si CRM, propunerea de solutii freeware/open-source pentru inlocuirea programelor nelicentiate, depanare echipamente on-site etc.

   Va punem la dispozitie si intreaga gama de echipamente IT&C : calculatoare, laptop-uri, servere, imrpimante, copiatoare, scanere, componente .
    Marci consacrate :
 Dell, Helwet-Packard, Xerox, Fujitsu-Siemens, Toshiba, Lenovo-IBM, Epson, Asus, Acer, etc
.

Platforme cu support tehnic asigurat:
       Windows - Linux - UNIX - OS - MAC

Serviciile de externalizare IT sunt destinate companiilor care vor externalizeze departamentul IT din cadrul companiei in scopul eficientizarii costurilor in raport cu serviciile

Interconectarii de locatii in tara si strainatate, precum si soluti mobile securaizate de acces la serverele si solutiile soft al companiei. VPN - PPTP - VOIP.


    Cumulari de solutii de provideri de internet si backupuri de conexiuni (load balancing).


    Conexiuni de la INES-Planet, Orange, Vodafon, Romtelecom, RCS-RDS.
Service birotica ptr imprimante copiatore faxuri si scannere.