Devirusare


    In fiecare zi apar tot mai multi virusi, troieni, worms si programe spyware/adware care din lipsa programelor de securitate si antivirus sau din neatentia cu care sunt utilizate ajung pe calculatoarele dumneavoastra.

   
In momentul in care unul sau mai multe programe de acest gen ajung pe sistemul pe care il utilizati va expuneti unor riscuri foarte mari.

   
Aceste programe va pot afecta activitatea prin blocarea sistemului de operare, stergerea de fisiere importante, trimiterea de email-uri infectate la toate contactele din clientul de email, deschiderea sau redirectionarea pe pagini web nesolicitate, schimbarea paginii de start etc.

   
Daca observati ca sistemul de operare raspunde mai greu la comenzi sau alte simptome din cele descrise mai sus, nu ezitati sa ne contactati pentru a rezolva aceste probleme.

   
Veti beneficia de experienta noastra in devirusare si securizarea sistemului pentru a nu mai avea aceste probleme pe viitor. Asiguram servicii de devirusare pentru persoane fizice si companii, este foarte usor sa se viruseze un calculator dar devirusarea necesita experianta unui tehnician IT, noi va putem devirusa si salava datele compromise de virusi.

   
Garantam confidentialitatea datelor devirusate.
Comments